Бул. Партизански одреди бр. 149
блок 4 мезанин Порта Влае

1000 Скопје

+389 (0) 2 20 44 344
+389 78 411 817
donholding@donholding.com.mk

Social Media

Кои сме ние

Дон Холдинг ДООЕЛ своите почетоци ги основа во 2012 година и набрзо прераснува во една од водечките компании во Македонија во полето на градежништво, индустриска технологија, јавни набавки, транспортот, логистиката, Е-трговија и трговија на големо со црна и обоена металургија

Нашата главна цел е градење на квалитетни и доверливи односи со клиентите, нудејќи навремено и прецизно извршување на услугите и комплетна посветеност кон она што го работиме со целокупниот стручен тим!

Експертиза

Услуги

Градежништво и звршни градежни работи

Во своето долгогодишно искуство има успешно реализирано повеќе проекти до клуч на рака.

Лиценци и сертификати

Како потврда за квалитетот и професионалноста со која што ги извршуваме проектите се и лиценците и сертификатите кои ги поседуваме:

Започнете кариера кај нас

Знаејќи ја важноста на човечките ресурси, Дон Холдинг непрекинато вложува во својот тим. Доколку се пронаоѓате во некој од нашите сектори и имате желба да работите во тим каде што секое знаење и вештина се вреднуваат испратете ни го Вашето CV
Испрати CV

КОНТАКТ

Бул. Партизански одреди бр. 149
блок 4 мезанин Порта Влае

1000 Скопје

+389 (0)2 20 44 344
+389 78 411 817
donholding@donholding.com.mk

Бул. Партизански одреди бр. 149
блок 4 мезанин Порта Влае

1000 Скопје

+389 (0)2 20 44 344
+389 78 411 817
donholding@donholding.com.mk

Social Media