ЈАВНИ НАБАВКИ

 

ЈАВНИ НАБАВКИ-Нашата компанија учествува на тендерите што ги спроведуваат државните и приватните институции во секој дел од пазарот на јавните набавки на ниво на Република Македонија и пошироко. 

Тел/Факс

+389 (0) 2 20 44 344

+389 (0) 2 61 49 640

Бул. Партизански одреди Бр. 149 

Блок 4, Mезанин, Порта Влае

1000 Скопје, Р. Македонија

Е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.