Барање за понуда и деловна соработка

 

Почитувани , доколку имате потреба за транспортна логистика , потреба од превоз од царински складишта,

селидби , виљушкар , превоз на неопасен отпад  како и понуда од делот на јавни набавки пополнете го овој

формулар и пратете ни го на следниов и-меил  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   Со задоволство ќе ви одговориме на

Вашето барање со надеж за успешна соработка.

Тел/Факс

+389 (0) 2 20 44 344

+389 (0) 2 61 49 640

Бул. Партизански одреди Бр. 149 

Блок 4, Mезанин, Порта Влае

1000 Скопје, Р. Македонија

Е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.