Оглас за вработување

 

 

Ова не е само уште еден од многуте огласи на кои секојдневно наидувате!

 

 

Дон Холдинг дава можност за вработување на млади и амбициозни личности кои можат да понудат нови идеи

Можност за вработување во веќе постоечките дејности   со можност за креирање на тим за нови дејности.

Доколку сте заинтерерсирани за вработување или имате некоја бизнис идеја испратете апликација на

следнава и-меил адреса  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. За било каква информација во врска со вработување во

Дон холдинг  може да не кпонтактирате на следниов тел. број   +389 2 20 44 344  /   02 61 49 640

 

Тел/Факс

+389 (0) 2 20 44 344

+389 (0) 2 61 49 640

Бул. Партизански одреди Бр. 149 

Блок 4, Mезанин, Порта Влае

1000 Скопје, Р. Македонија

Е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.