ИНДУСТРИСКА ТЕХНОЛОГИЈА

 

ИНДУСТРИСКА ТЕХНОЛОГИЈА

Секторот Индустриска Технологија работи на полето на индустриска автоматизација , управување на индустриските процеси и индустриски мерни инструменти. Нашата цел е да дизајнираме , произведуваме и испорачуваме производи, системи и решенија за секој производствен процес и производствена линија, кои го прават животот на луѓето подобар и полесен низ целиот свет. Ние го комбинираме знаењето во индустријата , експертизата во производството и технолошките иновации и нудиме широко портфолио на производи и услуги за клиентите во голем спектар на индустрии.

Тел/Факс

+389 (0) 2 20 44 344

+389 (0) 2 61 49 640

Бул. Партизански одреди Бр. 149 

Блок 4, Mезанин, Порта Влае

1000 Скопје, Р. Македонија

Е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.