WEB KLINIKA

ВЕБ КЛИНИКА- Во делот на трговијата со услуги Дон Холдинг е сопственик и управува со WWW.WEBKLINIKA.MK прв интернет портал за продажба на здравствени услуги со попуст. Webklinika.mk претставува посредник и главна врска помеѓу приватните клиники и пациентите нудејќи услуги со неколкукратно пониски цено во најреномираните клиники во Македонија.

 

Професионалниот и посветен тим на Webklinika.mk следејќи ги светските трендови во интернет трговијата, изгради еден софистициран систем кој обострано ги задоволува барањата и потребите на клиниките и пациентите.

Тел/Факс

+389 (0) 2 20 44 344

+389 (0) 2 61 49 640

Бул. Партизански одреди Бр. 149 

Блок 4, Mезанин, Порта Влае

1000 Скопје, Р. Македонија

Е-маил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.